2023-08-23 14:48:55

Vahetusevanem Sillamäe sadamasse

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda vahetusevanemat.

Vahetusevanema põhieesmärgiks on korraldada efektiivselt vagunite tühjendamist ja puistekauba vastuvõttu ladudesse läbi 3 laadimisjaama,

hoida laadimisjaamad ja väetiseterminali territoorium ladude ümbruses puhtana ja korras. Et töö sujuks ja kaubad ilusasti ladudesse mahuks, planeerid vagunite liiklust, tehnika kasutamise ja tagad juhina ohutu töö ja meeskonna liikmete arengu.

 

Ootused kandidaadile

Vahetusevanemalt ootame oskust juhtida oma meeskonda ja tööprotsesse. Sinu alluvuses töötab 5 dokker-operaatorit ja igas vahetuses lisaks renditööjõud.

Ootame Sinult head organiseerimisvõimet ja logistilist mõtlemist.

Oled oma meeskonna eestvedaja ja leiad lahendusi, Sinu kompetentsideks on otsustusvõime ja pingetaluvus keeruliste olukordade lahendamisel.

Arvutioskus on vajalik igapäevase kontoritarkvara kasutamisel ja programmi töötulemuste sisestamisel.

Vajalik hea suhtlemisoskus vene keeles, eesti keele hea oskus ja tõstetehnika juhtimise kogemus tuleb kasuks Sinu edasise karjääri ja heade koolitusvõimaluste kasutamisel.

 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tähendusega tööd ja kindlustame, et igav ei hakka Sul kunagi. Maksame töötasu Eesti keskmise lähedal ja võimalust teenida boonust.

SilSteve töötab ööpäevaringselt, Sina töötad 12-tunnistes vahetustes ja ka öösiti. Meil kehtib 4-kuuline summeeritud tööaja arvestamine.