2023-08-23 14:48:55

VAHETUSEJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Lantmännen Unibake Estonia ootab oma meeskonnaga liituma

VAHETUSEJUHTI


Sinu põhiülesandeks on tootmisprotsesside juhtimine õigeaegsete ning kvaliteetsete toodete tootmiseks ja oma vahetuse tootmistöötajate juhtimine nende tööaja planeerimise ja arvestamise, väljaõpete korraldamise ja tööjõu vajaduse hindamiseks. Osaled töötajate värbamise protsessis, uute toodete juurutamisel ja infokoosolekute läbiviimisel.

Sa oled

iseseisev, koostööd väärtustav ja initsiatiivikas. Sul on keskharidus ja varasem meeskonna juhtimise kogemus tootmisettevõttes. Sul on hea planeerimis- ja organiseerimisoskus ning hea analüüsivõime. Oled hea suhtleja nii eesti kui vene keeles. Oskad kasutada MS Office programme ja sul on valmidus vahetustega tööks (ka öövahetused).

Pakume eneseteostuse võimalust, suurepäraseid töötingimusi, sporditoetust ja pagaritooteid. Töökoht asub Sauel.

Kõlab huvitavalt?
Palun saada oma CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 10.05.2021.
Kui Sul on ametikoha või värbamisprotsessi kohta küsimusi, siis palun võta ühendust Baltikumi personalipartneriga Gea Liblik, +372 5137 314.

Ootused kandidaadile

Sa oled iseseisev, koostööd väärtustav ja initsiatiivikas. Sul on keskharidus ja varasem meeskonna juhtimise kogemus tootmisettevõttes. Sul on hea planeerimis- ja organiseerimisoskus ning hea analüüsivõime. Oled hea suhtleja nii eesti kui vene keeles. Oskad kasutada MS Office programme ja sul on valmidus vahetustega tööks (ka öövahetused).

Ettevõte pakub

Pakume eneseteostuse võimalust, suurepäraseid töötingimusi, sporditoetust ja pagaritooteid. Töökoht asub Sauel.

Kõlab huvitavalt?Palun saada oma CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 10.05.2021.Kui Sul on ametikoha või värbamisprotsessi kohta küsimusi, siis palun võta ühendust Baltikumi personalipartneriga Gea Liblik, +372 5137 314.