2023-08-23 14:48:55

Vahetuse meister

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vahetuse meistri töö seisneb vahetuse meeskonna töö planeerimises ja juhtimises. Ta vastutab eelkõige etteantud tellimuste õigeaegse ja kvaliteetse täitmise eest, kooskõlastades oma tööd ettevõttesiseselt müügi- ja logistikaüksusega. Jooksvate küsimuste osas suhtleb vahetuse meister ka vahetult klientidega. Tema ülesandeks on arendada välja hästitoimivad tööprotseduurid ja tõhus meeskond tagamaks klientide kõrge rahulolu ettevõtte toodete ja teenustega.

Ootused kandidaadile

Sobilik kandidaat on hea loogilise mõtlemisega, järjekindel ja nõudlik nii enda kui oma allvate suhtes. Ta oskab seada eesmärke, planeerida nende täitmist, suhelda inimestega ning näha tootmise lõpptulemust kliendi vaatevinklist lähtuvalt.

Vajalik on varasem meeskonna juhtimise kogemus ning eesti ja vene keele oskus suhtlustasandil, kusjuures juhtimiskogemusena läheb väga hästi arvesse näiteks üksuse juhi ülesannete täitmine ajateenistuses. Vahetuse meistriks sobib suurepäraselt aktiivne, positiivse ellusuhtumisega ja teotahteline inimene, kes on elus juba üht-teist korda saatnud (omab kindlasti ka vähemalt 3 kuni 5 aastast töökogemust), kuid soovib end nüüd suurema meeskonna (umbes 30 inimest) eestvedajana proovile panna.

Ettevõte pakub

Vahetuse meistril on võimalus osaleda kiiresti areneva ettevõtte kujundamises oma valdkonna parimaks teenusepakkujaks Eestis ja Põhjamaade turgudel. Pakume kaasaegseid töövahendeid ja -tingimusi, sõbralikke kolleege ning heade tulemuste saavutamisel ka motiveerivat töötasu.