2023-08-23 14:48:55

Vahetuse juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

  • oma vahetuse töö operatiivne juhtimine;
  • töötajate efektiivne juhtimine ja väljaõppe korraldamine;
  • tööohutusnõuete tagamine ning nende täitmisel eeskujuks olemine;
  • nõuetekohase toodangu tagamine;
  • tellimuste tähtaegse täitmise, kvaliteedinõuetest kinnipidamise ja ressursside efektiivse kasutamise eest vastutamine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on tootmise- või tehnikavaldkonna eriharidus, oled varasemalt töötanud sarnasel positsioonil ja/või juhtinud operatiivset meeskonda tootmisettevõttes. Sul on heal tasemel eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas ning suhtlustasandil vene keele oskus. Sobivalt kandidaadilt ootame iseseisvat juhtimis- ja organiseerimisoskust, pingetaluvust kohusetundlikkust ning head suhtlemisoskust, analüüsi- ja koostöövõimet. Antud ametikohal on vajalik ka kontoritarkvara kasutamise oskus, tehniline taiplikkus ja valmidus vahetustega tööks sh öövahetusteks.  

Ettevõte pakub

DS Smith rahvusvahelises ettevõttes saad teha vastutusrikast, iseseisvat, suhtlemisrohket, tehnilise ja juhtiva iseloomuga tööd. Sulle pakutakse täiskohaga tööd liikuva graafiku alusel (päevased ja öised vahetused), stabiilset töötasu, motiveerivat boonussüsteemi, Stebby kompensatsiooni ja lisaks veel laias valikus hüvesid tööõnne ja tervise heaolu edendamiseks. Suurepärane enesearendamise võimalus rahvusvahelises organisatsioonis, kus Sind on ootamas karjääritõus tootmisjuhi positsioonile.

 

Töö asukoht: Pae 24, Tallinn

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551 

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas