2023-08-23 14:48:55

Vabatahtlik töö Hispaanias organisatsioonis Xeracion

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Alates jaanuarist 2021 saab MTÜ Continuous Action saata 1 osaleja projekti "Unified Actions"*, mis toimub Ferrolis, Hispaanias. Eelduslik projekti pikkus on 10-kuud.

Vabatahtliku võtab vastu organisatsioon Xeracion, mis viib ellu erinevaid kohalikke algatusi eesmärgiga suurendada noorte ettevõtlikkust ja aktiivset osalust ühiskonnas. Organisatsiooni 3 fookussuunaks on: kunst, keeled (keeleõpe) ja meedia. 

 

* "Unified Actions" on Euroopa Solidaarsuskorpuse partnerlusprojekt, mille raames pakub MTÜ Continuous Action  erinevad vabatahtliku töö võimalusi Eestis ja välismaal.

Ootused kandidaadile

Projektis ei nõuta osalejalt erialast ettevalmistust, kuid vajalik on huvi ja tahe teha vabatahtlikku tööd ning osaleda täismahus projektis. Vabatahtlikuks Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi raames on võimalik minna noorel, kes on vanuses 18-30 aastat.

 

Täiendavalt on vabatahtlikul kohustus osaleda ettevalmistavatel koolituskohtumistel, mida korraldab tugiorganisatsioon MTÜ Continuous Action Eestis.

Ettevõte pakub

Projektis osalemisega ei kaasne kohapealseid kulusid - seonduvad koolitused, rahvusvaheline transport, elamine, toitlustamine ja kindlustus on 100% rahastatud vastavalt projekti eelarvele ning programmi Euroopa Solidaarsuskorpus rahastusreeglitele. Lisaks makstakse vabatahtlikule taskuraha, mis on riigiti erinev.