2023-08-23 14:48:55

Turundusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Turundusspetsialisti töö eesmärk on kujundada Foxway kliendi teekond arusaadavaks ja meeldivaks kogemuseks. See hõlmab endas nii turundusmeetmete analüüsi ja nende arendamist kui ka sisuturunduse korraldamist ja brändingu strateegia elluviimist. Sinu tulevased ülesanded on väga mitmekesised - sa pead korda ajama kliendimaterjalid ja -videod, tegelema sisuloome, kliendiuuringute, sotsiaalmeedia, keskkonnaraportitega jms.

Ootused kandidaadile

Sa orienteerud hästi turundusmaastikul ja sul on vähemalt paariaastane kogemus antud valdkonnas. Sul on kõrge empaatiavõime, hea disainitunnetus ja eneseväljendusoskus. Sa oled süsteemne, analüütiline, töökas ja järjepidev. Sulle meeldivad väljakutsed ja töö mitmekesisus. Sul on rahvusvahelise suhtlemise kogemus ning seda väga heas inglise keeles.

Ettevõte pakub

Me töötame jõudsalt, et olla Põhjamaade suurim tegija kasutatud elektroonika valdkonnas. Me pakume suurepäraseid võimalusi õppida, kasvada ning olla osa meie perest.

 

Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Meil saad võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades.Ootame sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.