2023-08-23 14:48:55

TURUNDUSSPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
AS Onninen on tehniliste kaupade hulgimüügi ettevõte, mis pakub ehitus-tehnilisi materjale ja tootelahendusi elektri-, kütte-, veevarustuse-, kanalisatsiooni-, ventilatsiooni-, jahutuse- ja külmatehnika valdkonna professionaalidele. AS Onninen kuulub rahvusvahelisse Kesko Gruppi Vaata lähemalt: www.onninen.ee

Töö kirjeldus

Sinu peamine töö saab olema turundusplaanide väljatöötamine ja juurutamine koostöös äriosakondadega ning erinevate turundusprojektide- ja ürituste läbiviimine.

 

Koostöös partneritega valmistad ette turundusmaterjale ning sinu hallata on ettevõtte erinevate sotsiaalmeedia platvormide sisu ning kodulehekülg. Lisaks korraldad sise- ja väliskommunikatsiooni ning ettevõttesiseseid üritusi.

Ootused kandidaadile

  • varasem turundusalane töökogemus, kus sinu tööülesannete hulka kuulus muuhulgas sisu loomine;
  • valmisolek meeskonnatööks
  • hea analüüsivõime;
  • loomuomane initsiatiivikus ja väga hea organiseerimisvõime;
  • hea ajajuhtimise oskus;
  • väga hea eesti keele oskus ja inglise keele oskus suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

AS Onninenis ootavad Sind meeldiv ja oma ala professionaalidest koosnev meeskond, rahvusvahelise kontserni eelised ja oskusteave, toetus turundusalaseks arenguks, paindlik töökorraldus, täiendavad puhkepäevad, tervise edendamise toetus ning ühised üritused üle Eesti. Väärtuspakkumise kogupaketiga tutvumiseks küsi lisa värbamiskonsultandilt.

 

Kui see töökoht võiks just Sulle sobida, siis ootame Sind kandideerima läbi CV Keskuse portaali!

 

Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CV Keskuse värbamiskonsultant Gerli Uuspõld