2023-08-23 14:48:55

TURUNDUSJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Turundusjuhina on sinu ülesandeks vastutada Toolmarketing turundus- ja kommunikatsioonistrateegia väljatöötamise ja eduka elluviimise eest. Abiks Baltikumiülese turunduse juhtimisel on Sulle turundusspetsialist (lähiajal on meeskond veelgi kasvamas) ja kõike seda saad teha tihedas koostöös tegevjuhiga.

 

Meie jaoks on oluline, et Sinu igapäevane tegevus turundusjuhina oleks suureks toeks kogu meie müügitiimile ning tootejuhtidele. Vastavalt koos seatud eesmärkidele koordineerid müügikampaaniaid ja juhid projekte koostööpartneritega. Oled võtmeisikuks Toolmarketing brändingu (k.a. tööandja brändingu) protsessis ning automaatturunduse ülesehitamisel (algus juba tehtud).

Ootused kandidaadile

Sinuga koos soovime teha esimesi tõsisemaid samme oma turunduse strateegilisel juhtimisel ning seetõttu on oluline, et Sul oleks:

  • head teadmised turundusmaailma trendidest ja huvi selle pidevalt areneva valdkonna vastu
  • eelnev turundusalane töökogemus (erialane haridus tuleb kasuks)
  • tugev arusaamine meeskonnatööst, mis on heaks eelduseks inimeste ja projektide juhtimiseks
  • heal tasemel eesti ja inglise keel (vene keele oskus on plussiks)

Ettevõte pakub

Omalt poolt kindlustame Sulle piisavalt vabadust (samas ka toetust) otsustamiseks ja oma ideede ellu viimiseks. Sul on võimalus olla osa rahvusvahelisest kollektiivist, kus nooruslikkusest ja ambitsioonikusest puudust ei ole. Paras annus vabadust ja paindlikkust töögraafikus ning Sinu panusele vastav ja koos Sinuga kasvav palganumber on Sulle meie juures garanteeritud.

 

Kliente suudavad aidata ja suunata ainult õnnelikud ja motiveeritud inimesed. Seetõttu pingutame väga, et pakkuda oma meeskonnale keskkonda, kus kõik tunneksid kolleegide tuge, saaksid areneda ja tunda rõõmu saavutuste üle. Lisainfo meie kohta: www.toolmarketing.eu

 

Kui Sa oled valmis meiega jagama kiirelt kasvava ettevõtte rõõme (ning ka valusid), anna endast märku läbi CVKeskus.ee või eliisa(at)cvkeskus.ee

 

Küsi lisainformatsiooni telefonil 5343 7097,

Sulle vastab CV Keskuse värbamisspetsialist Eliisa Epro.