2023-08-23 14:48:55

Turundusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kinnisvara24 otsib oma tiimi tulevikku vaatavat turundusjuhti, kes omab pigem liidri, mitte spetsialisti, omadusi. Ülesastumised ajakirjanduses, suhtlemine klientide, partnerite ja ajakirjanikega kuuluvad igapäevase töö hulka. Tuleb osata Wiedemanni vääriliselt sõnu seada ja Cicero stiilis kõnesid pidada. Töö on raske, aga lõbus!
Maksimum tuleb võtta ettevõtte olemasolevatest kanalitest ja panna tööle uued. Eesmärk on viia massidesse teadmine, et Kinnisvara24 on koht, kus saab abi nii kodu sisustamiseks kui ka vahetamiseks.

Ootused kandidaadile

Ei otsi palgatöötaja mentaliteediga inimest, vaid kaasaegselt mõtlevat ja motiveeritud inimest. Kandidaat peab tundma Facebook Business Manageri, Google Ad-s ja e-maili turunduse võimalusi ning olema neid enne ka ise kasutanud. Tööriistade hulka kuuluvad ka Google DFP reklaamiserver, Google Analytics, AdWords. Huvi või varasem kokkupuude kinnisvaravaldkonna ja/ või sisustusteemadega tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume omalt poolt võimalust lüüa kaasa täiesti uutmoodi portaali näo kujundamisel ja arendamisel. Loomulikult käib töö juurde meeldiv meeskond, tänapäevased töövahendid ja vastutusele vastav tasu. Motivatsioonipakett koosneb lühi- ja pikaajalistest eesmärkidest, mille täitmine paneb särama nii näo kui rahakoti ja toob hinge mõnusa rahulolutunde.