2023-08-23 14:48:55

TURUNDUSASSISTENT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on toetada turundus- ja tootejuhtimistiimi tööd olles kursis toidukaubanduse turuolukorraga, teha analüüse ja raporteid, administreerida kliendibaasi, hallata ettevõtte veebiinfot, organiseerida osakonnasisest ja osakondadevahelist asjaajamist ja infoliikumist ning täita muid jooksvaid turundusvaldkonnaga seonduvad ülesanded.

Ootused kandidaadile

Ootame kandideerima kõrgharidusega (soovitavalt turundusalasega, mis võib olla omandamisel) loomingulisi, hea pingetaluvuse ning suhtlemis-, organiseerimis- ja analüüsivõimega iseseisvaid inimesi. Eelnev turundus- või reklaamialane töökogemus tuleb kasuks. Töö tegemiseks on vajalik kõrgtasemel eesti keele ja arvuti kasutamise oskus.

Ettevõte pakub

Pakume sulle huvitavat, suhtlemisrikast ja väljakutset pakkuvat tööd, ettevõttesiseseid arenguvõimalusi, toredat meeskonda ja kaasaegset töökeskkonda, konkurentsivõimelist palka, sportimisvõimalusi ning mitmeid teisi omatöötaja soodustusi.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume Sul saata oma motivatsioonikiri koos CV-ga aadressil cv(at)abcsupermarkets.eu hiljemalt 02.03.2013.