2023-08-23 14:48:55

Turundus- ja sposorlussuhete juht

CVKeskus.ee klient
Alates 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

 

Turundus- ja sponsorlussuhete juht

Sinu peamine eesmärk on saavutada Jalgpalliklubi Tabasalu seatud eesmärgid müügi- ja sponsortulude osas.

Sa tunned müügi- ja turunduse põhiprotsesse, Sind kõnetab jalgpall ning oled süstemaatiline, motiveeritud ja eesmärgipärane. Oled JK Tabasalu sponsorlussuhete omanik olles teadlik toetajate ja sponsorite ootustest ja vajadustest. Oled samas loov ja leidlik, et leida viis erinevate JK Tabasalu projektide elluviimisel, st rahastuse leidmisel.

Müügi- ja sponsorlussuhete juht on JK Tabasalu klubis võtmepositsioonil, mängides olulist rolli JK Tabasalu üldises äristrateegias ja arengus.

 

  • JK Tabasalu mittetulundusühing on Harku valla suurim spordiklubi, mille taga seisab ~600+ treenitavat, 15 treenerit ning otseselt seotud kogukond enam kui 1500 inimesega.

    Naiskond mängib Eesti Meistriliigas, esindusmeeskond Esiliiga B-s ning noortekool, mis mängib jalgpalli Eesti kõrgtasemel.

    JK Tabasalu jalgpalliklubi on Tabasalu ja Harku valla kogukonna südames ja klubi filosoofia on olla kogukonna ühendaja.

 

Ootused kandidaadile

○Edukal kandidaadil on kogemus B2B müügis, soovituslikult eelnev müügikogemus spordi- ja reklaamivaldkonnas. Kasuks loetakse isiklikku huvi jalgpalli vastu ja häid varasemaid tulemusi pikaajaliste võtmeklientide haldamisel ning nende esmasel leidmisel alustades esimesest külmast kõnest.

○Kliendisuhetes saad kasutada oma erakordset kuulamis- ja veenmisoskust. Kõiges, mida teed, oled süstemaatiline ja analüütiline. Valdad vabalt eesti ja inglise keelt, kasuks tuleb vene keel ning sul on B-kategooria juhiluba.

○Oled suure iseseisva tööoskusega, distriplineeritud ja samas meeskonnatöö oskusega.

○Teed koostööd JK Tabasalu treenerite ja teiste kolleegidega, et saavutada oma eesmärgid.

 

Ettevõte pakub

  • Eneseteostusvõimalust ühes suurimas linnavälises kogukonna jalgpalliklubis
  • Põhipalk koos lisatasuga tulemustest lähtuvalt
  • Kõiki jalgpalliga seotud rõõme ja valusid koos juhtiva rolliga JK põhiprojektide elluviimisel