2023-08-23 14:48:55

TURUNDUS-JA MÜÜGIHALDJAS

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime enda hulka haldjat:
* kelle sisemine sära kandub üle ka väljapoole - kõikidele ja hästi palju – ja kes realiseerib seda klientide juures kampaaniaid korraldades, katalooge koostades, „üks ägedam kui teine“ üritusi korraldades, eriväljapanekuid ja reklaame orgunnides, e-poodi turundades või meie müügipüsse asendades ajal, kui nad on maailma vallutamas või oma jõuvarusid taastamas.

* kes oskab teha maagilisi telefonikõnesid ja saata e-kirju, millest võluväel saavad soojad ja magusad kliendisuhted.

* kes suudab taltsuda lisaks lohele ka excelit, selles toimuvaid analüüse ja erinevaid müügiaruandeid – selline mõnus nokitsemine aeg-ajalt, et lasta oma säral puhata.

Ootused kandidaadile

Oled Tõeline Haldjas, kui võlud kõiki oma suhtlemisoskusega ning suudad heaperenaiselikult klienti külastades näha tema vajadusi. Oled usin ning initsiatiivikas ja oskad hinnata vabadust paindliku töögraafiku näol - võid töötada nii kodus või meie kontoris. Kindlasti oled Sa Sina peal ka mõne B-kategooria tõlla juhtimisega.

Tõelise Haldja lisaväärtuseks on vene keel, huvi ja teadmised moe, trendi ja turismi vastu – seda lihtsam on Sul teha klientidele hinge pugemise maagiat.

Ettevõte pakub

Robin Ruth on suurim meenete ettevõte, olles esindatud enam kui 80 riigis. Oleme moefirma, kus on palju loomingulisust ning ruumi kaasamõtlemisele uute toodete tegemisel ja turule toomisel. Loome meenetemaailma moodsaks ja trendikaks. Lisaks palgale ja hinge kosutavale tööle pakume ka inspireerivaid kolleege igast maailma nurgast.