2023-08-23 14:48:55

Transpordi halduse üksuse projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on leida uusi võimalusi autopargi efektiivsemaks kasutamiseks ning luua lahendusi autopargi optimaalsemaks haldamiseks. Oled iseseisev spetsialist minu tiimis, tehes tihedat koostööd posti- ja pakiäri võtmeisikutega.

Ootused kandidaadile

Sooviksin Sinuga meelsasti vestelda, kui oled innovaatilise mõttelaadiga ning näed kõikjal piirangute asemel võimalusi. Hea analüüsioskus ja numbriline võimekus on Sulle omased, nagu ka suurepärane suhtlemisoskus nii kolleegide kui klientidega. Kasuks tuleb eelnev projektijuhtimise kogemus. Sind iseloomustab initsiatiivikus, iseseisvus ja eesmärgile pühendumine ning oled kannatlik ka juhul, kui kõik projektid ei lähe nii kiirelt kui plaanitud. Eeldan, et Sul on kõrgharidus ning väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Omnivas väärtustame avatud organisatsioonikultuuri, meeskonnatööd, asjatundlikkust ning pidevat arengut. Lisaks konkurentsivõimelisele põhipalgale ja tulemustasule on meil Sulle pakkuda erinevaid hüvesid nagu 5-päevane lisapuhkus, haigushüvitis, mitmed soodustused ettevõttelt ja koostööpartneritelt ning suurepärased võimalused sportimiseks ja tervise edendamiseks.