2023-08-23 14:48:55
TPJ Inseneribüroo OÜ

TPJ Inseneribüroo OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
16
Töötajate arv
2 122
Vaatamised
Teede Projektijuhtimise AS on 2004. aastal tegevust alustanud ettevõte. Meie tegevusvaldkonnad on ehituse omanikujärelevalve, teehoiutööde ehitusjärelevalve, teeprojektide ja sillaprojektide ekspertiis ning projektijuhtimine sh hangete korraldamine. Oleme registreeritud majandustegevuse registris ning meil on teehoiutööde tegevusluba omanikujärelevalve ja teeprojektide ekspertiisi alal.

Meie meeskond koosneb peamiselt kõrgharidusega erialaspetsialistidest, paljudel neist on aastakümnetepikkune tööstaaž ja pikaajalised kogemused projektijuhtimise, järelevalve ja ekspertiisitööde valdkonnas. Meie suuremad tellijad on Tallinna linn ja Maanteeamet, meil on kogemusi ka Euroopa Liidu vahenditest finantseeritavate projektide juhtimisel.
Teede Projektijuhtimise AS-ile väljastatud sertifikaat tõendab meie juhtimissüsteemi vastavust rahvusvahelise juhtimissüsteemi standardi ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 nõuetele. Ettevõte on ka Eesti Ehitusettevõtjate Liidu, Asfaldiliidu, Eesti Kvaliteediühingu ning Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.