2023-08-23 14:48:55

TOOTMISÜKSUSE JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on nutiseadmete testimise osakonna efektiivne töö korraldamine ja planeerimine 50 töötajaga meeskonnas. Sa osaled ettevõtte tootlikkuse tõstmisele suunatud arendusprojektide ja uute tehnoloogiate väljatöötamisel. Sa vastutad oma meeskonna töötajate arengu ja nende potentsiaali juhtimise eest.

Ootused kandidaadile

Sul on minimaalselt 3 aastane edukas kogemus nii tootmisüksuse kui meeskonna juhtimisel. Kõrge tehniline kompetents nutiseadmete ja tehnoloogia valdkonnas on Sinu trumbiks. Sa oled sihikindel saavutaja - algatad julgelt uuendusi ja viid kõik alustatu võiduka lõpuni. Projektide juhtimisel paistad silma oma süsteemsusega. Sinu senised kolleegid tunnevad sind eesmärgistatud ja innustava liidrina. Sa valdad väga heal tasemel nii suulist kui kirjalikku eesti ja inglise keelt.

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.