2023-08-23 14:48:55

Tootmistöötaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sina
Koostad elektroonikaseadmeid vastavalt protseduurile, kvaliteedinõuetele ja etteantud tootmisplaanile. Täidad etteantud tootmisplaani. Sisestad kokkulepitud andmeid registrisse ja/või tootmissüsteemi. Osaled erialastel täiendkoolitustel. Teavitad tootmises ilmnenud vigadest ja seisakutest koheselt vahetut juhti. Hoiad oma töökoha ja töövahendid korras. Osaled töötervishoiu ja tööohutuse alases teavituses ja tegevustes.

Ootused kandidaadile

Sul on
Sul on vähemalt põhiharidus. Arvuti kasutamise oskus. Võime teha peentööd. Oled täpne, tähelepanelik, kohusetundlik ja hea õppimisvõimega. Sul on valmisolek vahetustes töötamiseks graafiku alusel sh öisel ajal. 

Ettevõte pakub

Meie pakume  
Kaasaegset töökeskkonda. Töökeskkond on modernne ja ergonoomiline – puhas, vaikne, valgusküllane ja peresõbralik. Maitsvat ja soodsat toitlustamist ettevõtte poolt toetatud sööklas. Ettevõtte soodustusi (nt sporditoetused, ujumine, ühisüritused, lapse kooliminekutoetus).     
Ettevõtte korraldatud transporti: Põlva-Krootuse-Saverna-Otepää-Elva; Ervu-Rannu-Puhja-Annikoru-Elva; Tartu-Nõgiaru-Nõo-Elva; Valga–Rõngu-Elva (töötaja maksab 10–40 eurot kuus, olenevalt peatusest).
Töökohal täieliku väljaõppe, juhendamise oma ala parimatelt spetsialistidelt.