2023-08-23 14:48:55

TOOTMISJUHT

CVKeskus.ee klient
CVKeskuse.ee klient Universal Industries OÜ tegeleb sõiduautode väljalaskesüsteemide ja nende komponentide kavandamise, tootmise ja hulgimüügiga.
Vt lisainfot siit: www.vellerand.eu

Töö kirjeldus

Tootmisjuht vastutab tootmisprotsessi toimimise ja arendamise eest, korraldades tootmise igapäevatööd, tagades ressursside parimat võimalikku kasutamist, jälgides tootmise efektiivsust, hinnates laoseisu, korraldades toodete tähtaegset ja kvaliteetset valmimist ning juurutades uusi võtteid, tagamaks tootmise maksimaalne tulemuslikkus ja kvaliteet. Tootmisjuht planeerib töötajate värbamist, koolitusvajadusi ja arenguvõimalusi.

Ootused kandidaadile

Töö eeldab tehnilist kõrgharidust, tootmisettevõttes töötamise kogemust (sh kogemust kogu tootmise või tootmisüksuse juhtimises), iseseisvust, koostöövalmidust, kohusetundlikkust ning suurepärast suhtlemisoskust. Ootame, et räägid heal tasemel eesti ning inglise keeles, vene keele oskus tuleb kasuks. 

Ettevõte pakub

Universal Industries OÜ -s pakub Sulle motiveerivat töötasu, stabiilset tööd, kus saad oma oskusi arendada ja tegeleda inimeste ja protsesside juhtimisega.

 

Ootame Sind kandideerima läbi CVKeskuse.ee portaali!

Lisainformatsiooni saamiseks helista 5257780 või kirjuta kristiina(at)cvkeskus.ee, CVKeskuse.ee värbamisspetsialist Kristiina Jürisoo.