2023-08-23 14:48:55

TOOTMISINSENER

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee klient Ensto Building Systems on kõrgkvaliteediliste elektritarvikute projekteerija, tootja ning müüja.

Töö kirjeldus

Tootmisinsenerina hoolitsed, et kõik tootmisprotsessid oleksid ajakohased, toodang kvaliteetne ning töötajad nõuetekohaselt koolitatud. Selleks, et tootmine sujuks tootmisplaani kohaselt, on Sinu prioriteediks: tagada toodete struktuuride korrashoid, uute ja juba olemasolevate toodete tegemiseks vajalike juhendite koostamine ning rakiste ja teiste töövahendite väljatöötamine.

Ootused kandidaadile

Ootame meeskonnaga liituma tehnilise kõrgharidusega (eelistatult mehhatroonikas) inseneeria huvilist, kel üldteadmised elektrotehnikast ning automaatikast ja varasem töökogemus tootmisettevõttes (võib olla ka praktika käigus). Lisaks eesti ja inglise keele valdamisele on olulisteks eeldusteks ka koostöö- ning suhtlemisoskus ja hea planeerimis- ning analüüsivõime. Kasuks tuleb varasem kokkupuude Solidworksiga ning ERP ja CAD programmidega.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle huvitavat tööd rahvusvahelises tiimis, toetavaid ja sõbralikke kolleege, arenemise ja arendamise võimalust, sportimise toetust, lisapuhkust vastavalt töötatud ajale jm.

Töö toimub Paide tehases E-R 8:00-16:30.

 

Tekkis küsimusi? Helista 5343 7097 või kirjuta eliisa(at)cvkeskus.ee ning räägin Sulle pikemalt!

Just Sulle? Kandideerimiseks saada oma CV läbi CVKeskus.ee