2023-08-23 14:48:55

Tootmise ületoomise projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutad tootmise Eestisse ületoomise projekti eest tervikuna. Valmistad koostöös firma tegevjuhiga ette ületoomise strateegilise plaani, kaardistad võimalusi Eestis tootmistegevuse käivitamiseks ja siinsete firmadega koostöö alustamiseks ning teed vajaliku riskianalüüsi.

Jätkad koostööd olemasoleva allhankijatevõrgustikuga Eestis ja selle lähiriikides. Sinu peamiseks eesmärgiks on tootmiskulude vähendamine meie seeriatootmises. Suur osa tööst toimub Eestis; saad oma tööülesandeid täita nii Eestis kui ka Soomes elades.

Ootused kandidaadile

Otsime professionaali, kes on tootmise ühest riigist teise ületoomisel saavutanud häid tulemusi. Eelise annab masinaehituse tootmisprotsesside tundmine. Suudad analüüsida erinevaid allhankijaid ning omad tootmistegevuse alustamise ning sellega kaasnevate investeeringute planeerimise kogemusi.

Suudad suhelda eesti ja soome või inglise keeles; vene keele oskus on töös eeliseks. Omad häid läbirääkimisoskusi ja suudad iseseisvalt tulemuslikult töötada.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle konkreetsete eesmärkidega väljakutseid, professionaalse organisatsiooni tuge ning häid võimalusi enese arendamiseks. Võid töötada töölepingu alusel, FIEna või oma firma teenust pakkudes.

Lisainfo

Lisainfot tööpakkumise kohta annavad Mercuri Urvali konsultandid Ville Hakala (Soome) tel. +358 207 420 544, Tuomas Leinonen (Soome) tel. +358 207 420 584 ja Tarmo Müürsepp (Eesti) tel. 667 1520. Kandideerimiseks saada ingliskeelne CV koos palgasooviga enne 22.04.2013 Mercuri Urvali kodulehelt www.mercuriurval.fi