2023-08-23 14:48:55

Tootmise planeerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

• Tootmisplaanide õigeaegne ja korrektne koostamine sujuva tootmise tagamiseks kasutades majandustarkvara EnterpriseOne;
• Optimaalsete tootmistellimuste loomine, tootmiskoormuse ühtlustamine;
• Tootmisplaanide täitmise jälgimine ning vajadusel ümberplaneerimine;
• Materjali olemasolu kontroll tootmise reserveerimiseks ning selle puudumisel kiire ning operatiivne infovahetus logistikaosakonnaga.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on vähemalt keskharidus, omab eelnevat töökogemust tootmisettevõttes, on väga hea eesti keele ja hea inglise keele oskusega nii kõnes kui kirjas ning hea arvutikasutamise oskusega (MS Office, MS Excel). Sobival inimesel on hea suhtlemisoskus, ta on täpne, süstemaatiline, hea analüüsivõimega, korrektne oma tööülesannete täitmisel ning võimeline töötama vajadusel nii iseseisvalt kui ka meeskonnas. Otsime oma meeskonda liiget, kes on otsustusvõimeline, hea pinge- ja rutiinitaluvusega ja positiivse ellusuhtumisega.
Kasuks tuleb:
• Eelnev vähemalt 2-aastane töökogemus tootmise planeerijana

Ettevõte pakub

Stabiilset tööd arenevas rahvusvahelises ettevõttes, kaasaegset ja puhast töökeskkonda, koolitus- ja arenemisvõimalusi, tööd meeldivas kollektiivis ning soodustuspaketti (tervishoid, lõunasöögi osaline kompenseerimine, isikliku mobiiltelefoni kuumaksu ja kõnede soodustus).
Staaži kasvades lisandub lisapuhkuse soodustus.