2023-08-23 14:48:55

Tootmise- ja lao töötaja (Pulbersegud)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

ICONFIT on Baltikumi suurim tervisetoitude tootja, kes on kasvanud iga aasta ligi 2x. Oleme laiendamas oma tootmist ja ladu ning alustame kohe ka kapslite tootmisega. Meie tooted jõuavad iga kuuga järjest enamatesse kauplustesse ning ekspordiriikidesse. 

Vajame tootmisesse ja lattu abiks veel ühte kolleegi, kes tegeleks peamiselt pulbersegude segamisega vastavalt retseptidele, laos kaupade vastuvõtu ja paigutamisega ning tegutseks tootmises masinate abil ICONFIT toodete pakkimisega. 

 

Sinu peamisteks ülesanneteks saavad olema:

• Pulbersegude hoolikas segamine vastavalt retseptidele. NB! Selles töös on vaja tõsta ka kuni 25kg kotte rinna kõrgusele ja üle serva segumasinasse valada. 
• Lattu kaupade vastuvõtt ja kaubaaluste riiulitesse paigutamine. Valmistoodangu ladustamine laoriiulitesse. 
• Tootmises pulbersegude pakkimine masinate abil. Hea kui oled ka tehnilise taibuga, et tootmismasinatega hästi hakkama saada. 
• Tootmismasinate lihtsam reguleerimine, et liinid töötaksid sujuvalt. 
• Tootmise ja lao korrashoid ja koristamine. Masinate puhastus ja desinfitseerimine peale kasutamist. 





Ootused kandidaadile

Ootame healt kandidaadilt täpsust ja korrektsust, et tagada toodete kõrge kvaliteet ning täpne retseptile vastavus. Kindlasti on vaja ka piisavalt füüsilist jõudu, et kuni 25kg toorainekotte käidelda. 

Kirjuta meile oma varasematest töökogemustest ja miks soovid just sellele ametikohale kandideerida. 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume stabiilset ja huvitavat tööd, sõbralikke kolleege ja võimalust olla tähtis osa kiire arenguga tervisetoodete ettevõttest. Tööaeg on E-R ning töökoht asub Härgmäe 24, Tallinn. Saab hästi ligi nii autoga, kui ühistranspordiga.