
Tootmise abitöölise põhiülesanneteks on laos hoiustatavate kaupade vastuvõtt, paigutamine ning väljastamine, jahusüsteemide järjepidev puhastamine väljatöötatud intervalli järel, praaktoodete sorteerimine ja ladustamine ning transporttööde teostamine sujuva tootmise tagamiseks. Tööaeg on esmaspäevast reedeni kl 6.30 kuni 14.30.
Sobiv kandidaat on kiire ja korrektne, karskete eluviisidega, füüsiliselt vastupidav ning on võimeline iseseisvalt töötama.
Toetavat ning sõbralikku meeskonda, stabiilset ja pikaajalist tööd arenevas ettevõttes ning korrektse töö eest õigeaegset ja kokkulepitud töötasu.
Eelistame kandidaate, kes saavad kohe täiskohaga tööle asuda ning kes on valmis panustama pikemaks perioodiks.
CV-le palume lisada palgasoovi.
Võtame ühendust vaid nende kandidaatidega, kellega soovime kohtuda vestlusel.
Eesti Leivatööstus on traditsiooniliste pagari- ja kondiitritoodete valmistaja. Rukkileivad, peenleivad, saiad, sepikud, tordid, koogid ja küpsised on pika nimekirja lühike kokkuvõte. Asume Tartus, Ringtee 2 tootmisruumides, kus valmib pea kolmandik piirkonna ja ligemale viiendik kogu vabariigi pagari- ja kondiitritoodetest. Eesti Leivatööstuse missiooniks on populariseerida eestimaist toodangut, võimaldades tarbijale parimat hinda ja kvaliteeti.