2023-08-23 14:48:55

Tooteinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui elektrimaterjalide müügitöö ja tootehaldus Sulle huvi pakuvad, siis tule meile tööle!

 

Oma igapäevatöös, lisaks aktiivsele müügitööle ning kliendisuhtlusele, tuleb sul tegeleda ka tootegrupi haldusega. Sinu põhilised tööülesanded on müügi teostamine algusest-lõpuni sealhulgas müügitöö müügisaalis ja klientide külastamine ning sulle määratud klientide haldus CMR abil. Tootehalduses tuleb sul tegeleda ostutellimustega ja hallata sulle määratud tootegruppi. Väikeses kollektiivis on oluline paindlikkus ja seepärast on vaja aegajalt pakkuda  tuge laotöödes ning tegeleda saabunud kauba vastuvõtmise ja klienditellimuste komplekteerimisega.

Ootused kandidaadile

Viru meeskonna koostöösuhteid iseloomustavad vabadus, usaldus ja toetus. Isiksustega teistmoodi ei saakski, sest igapäevatöös väärtustavad professionaalid võimalust ise valida, kuidas tööülesandeid lahendada ja tulemusi saavutada. Seetõttu on oluline kui sul on tulemustele orienteeritud mõtteviis, oled oma töös iseseisev ning samas kaasamõtlev meeskonnaliige. Positsioon eeldab, et sa oled hea suhtleja ning aktiivne müügiinimene, inimene kes suudab leida uusi kliente, kuid samas tuled edukalt toime ka müügijärgse kliendihaldusega. Sinu töös on vajalik elektrialane eriharidus või töökogemus elektrotehnilises valdkonnas, sa suudad suhelda eesti, vene ja inglise keeles ja omad  B-kategooria juhiluba.  Elektrikaupadega töötades teab meist igaüks, mis asi on pinge ja sellega pead sa samuti hästi toime tulema. 

 

Ettevõte pakub

Me ootame sinult tegusid ja tulemusi müügitöös kuid ka asjalikku tegutsemist tootehalduses ning me ei väärtusta sinu tööpanust ainult konkurentsivõimelise palga ja tulemustasuga, vaid ka märkamise ja tunnustusega. Pakume sulle lisaks kaasaegsetele töövahenditele ka võimalust teha aeg-ajalt kaugtööd. Tervisepäevad, 30 päevane puhkus ja sporditoetus annavad sulle võimaluse töötegemisest hästi taastuda.

Uuri meie tööelust rohkem: https://ve.ee/tule-tööle

Kontakt: Jaanika Lillemets  tel: 5166734

Lisainfo

Töö asukoht: Ringtee 43, Tartu
Tööaeg E-R 8:00-17:00, nädalavahetused ja riiklikud pühad on vabad
Tööle asumise aeg: Nii pea kui võimalik