2023-08-23 14:48:55

Tööstuse seadmete mehhatroonik (automaatik)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mehhatrooniku tööülesanneteks on Tallinna asuva toiduainetetööstuse seadmete igapäevased korrashoiu-, hoolduse-, parandus-, remondi-  ja paigaldustööd. Mehhatroonik teeb igapäevast hooldust tööstusseadmetele kui seadmetes tekivad rikked, tuvastab kiiresti rikke, koostab operatiivse tegevusplaani, leiab laost või tellib koos töödejuhatajaga vajalikud uued seadmed, jooksvad materjalid ning kõrvaldab rikke. Lisaks analüüsib põhjuseid, suuremate rikete korral informeerib koheselt otsest juhti. Mehhatroonik paigaldab ja seadistab uusi seadmeid/masinaid kui klient uuendab oma tootmisseadmeid. Oma töös peab mehhatroonik teadma ja järgima ohutuseeskirju. Töid tuleb teostada vastavalt EVS-le, elektripaigaldiste käidu eeskirjadele, ohutusjuhenditele ja muude kehtivate normdokumentide nõuetele.

     Kandideerimisel on eelistatud on universaalsed hooldustehnik/mehhatroonikud, kuid kandideerida võivad ka heade kogemustega tööstusautomaatikud. Nende töötasu on läbiräägitav. Töö on 2 vahetusega, graafiku alusel.

Ootused kandidaadile

Töötulemuste suurepäraseks saavutamiseks eeldame, et olete iseseisev, meeskonnatöö oskustega, hea pingetaluvusega, anaüüsivõimeline ja täidate järgmisi nõudmisi:

  • Töökogemus elektri-automaatika, mehhaanika, hüdraulika, pneumaatika alal
  • Jooniste, skeemide lugemise oskus
  • Baasteadmised tööga seonduvatest ohutusnõuetest, ohututest töövõtetest
  • Arvuti kasutamise oskus baastasemel (Excel jms)
  • Eesti keele oskus, soovitatavalt elementaarne vene ja inglise keele oskus

Kasuks tuleb: pikemaajaline mehhatrooniku töökogemus tööstuse seadmetega ja  liinidega.

Ettevõte pakub

Väljakutseid, innovatiivseid, uuenduslikke lahendusi ja arenemisvõimalust rahvusvahelises firmas. Töötasu vastavalt oskustele, töökogemustele kokkuleppel. Sobivusel pikaajaline töösuhe.

 

Lisainfot saab: tel +37256223001

Kandideeri kohe - https://bit.ly/2XsjIsG

Lisainfo

Lisainfot saab: tel +37256223001
Kandideeri kohe - https://bit.ly/2XsjIsG