2023-08-23 14:48:55

TÖÖRIISTADE MÜÜGIESINDAJA

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee kliendiks on Hoffmann Group. Hoffmann Group on Euroopa juhtiv kvaliteetsete tööriistade tootja ja vahendaja. Lisainfo: www.hoffmann-group.com

Töö kirjeldus

CV Keskus aitab leida

TÖÖRIISTADE MÜÜGIESINDAJAT

(Tallinn/Harjumaa piirkond)

 

Müügiesindaja põhilised ülesanded on esindada ja müüa Hoffman Group-i tooteid, müügieesmärkide täitmine, toodete tutvustamine ja eksponeerimine. Müügiesindaja teeb pidevat koostööd toodete vahe- ja lõpptarbijatega ning ettevõtte juhtkonnaga. Lisaks tuleb koostada aruandeid ning teha hinnapakkumisi.

Ootused kandidaadile

Kutsume Sind kandideerima, kui oled omandanud tehnilise hariduse, Sul on töökogemus metallide valdkonnas või tööstuses (soovituslik). Soovime, et Sul oleks praktiline kogemus freesijana, treialina või metallitöölisena. Ootame, et Sa räägid väga heal tasemel eesti keelt ning suhtlustasandil ka vene keelt (kasuks tuleb ka inglise keele oskus).

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub Sulle vaheldusrikast tööd ja tööks vajalikku väljaõpet. Sul on võimalus töötada edukas ja rahvusvahelises ettevõttes kus Sind on ootamas arengu- ja karjäärivõimalused, head töötingimused, konkurentsivõimeline töötasu ning ametiauto.

 

Kandideerimiseks kasuta nuppu „Soovin kandideerida“

Ära kandideerimisega oota, sest pane tähele, et kontakteerume sobivate kandidaatidega jooksvalt ning konkurss lõppeb kohe kui oleme õige inimese leidnud!

Lisainfot küsi 5257780 või kristiina(at)cvkeskus.ee (CVKeskus.ee värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo)