2023-08-23 14:48:55

Tööjuht Sauele

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Nordeconi tööjuhina oled just Sina meie ehitusobjekti üks võtmeisikuid. Sinu peamisteks tööülesanneteks on ehitusobjektil tööde korraldamine, alates objekti ettevalmistamisest kuni teostatud ehitustööde dokumenteerimiseni, suhtled meie partneritega, korraldad allhankeid, jälgid tööde teostamise kvaliteeti, tähtaegu ja tööohutusnõuetest kinnipidamist.

Ootused kandidaadile

Oled meie jaoks ideaalne kandidaat, kui Sa oled initsiatiivikas ja õppimishimuline, orienteeritud lahenduste leidmisele ja tiimitööle ning saad tööalaselt hästi hakkama ka pingelistes olukordades. Eeldame, et Sul on üldehituse kõrgharidus või oled õpinguid lõpetamas ning Sul on varasem töökogemus tööjuhina ehitusobjektil. Ideaalis omad või oled motiveeritud omandama vähemalt 6. taseme ehitusinseneri kutset.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle väljakutseterohket erialast tööd Nordeconi professionaalses meeskonnas  ning võimalust õppida ja areneda koos Eesti ühe suurima ehituskontserni tipptegijatega. Meie töötingimused ja -tasu koos mitmekesise soodustuste paketiga on turul konkurentsivõimelised ning meie inimesed pühendunud ja ägedad.