2023-08-23 14:48:55

TÖÖAJA PLANEERIJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu väljakutseks on planeerida 150 elutähtsat tööd tegeva inimese töögraafik, kes paiknevad neljas erinevas keskuses üle Eesti ning kelle vajadustega on oluline arvestada. 

Ootused kandidaadile

Parim kandidaat mõistab töögraafikute planeerimise olulist rolli kogu organisatsiooni toimimisele ja innustub kaasaegse lähenemisega graafikute planeerimise käima lükkamisest. Eelnev töökogemus, head teadmised tööaja planeerimisest ja seadusandluse tundmine on olulisteks eeldusteks. Oled kiire õppija, täpne ja iseseisev ning oma valdkonna eestvedaja. Lisaks eesti keele väga heale oskusele tuleb kasuks ka vene keel. Kõrgharidus toetab kindlasti kandideerimist. 

Ettevõte pakub

Vastutasuks saad õhtul töölt lahkudes tunde, et oled midagi olulist korda saatnud ja maailma paremaks ning turvalisemaks muutnud. Sind ümbritsevad rõõmsad, toetavad ning inspireerivad inimesed, kes on oma tegemistes kirglikud. Koos oma meeskonnaga aitan sul kiirelt sisse elada nii organisatsiooni kui ka personaliosakonda. Ühisüritused ja täiendkoolitused on meie organisatsioonikultuuri loomulik osa. 35 päeva põhipuhkust ootavad sind ka.