2023-08-23 14:48:55

TOLLIINSPEKTOR

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

oll koos piirivalvega on Euroopa Liidu kaupade ja isikute vaba liikumise kaitsja ning on lahutamatu osa laiapindsest riigikaitsest. Meie eesmärk on kaitsta Eesti ja läbi selle kogu Euroopa tollipiiri. Meie koostööpartnerid on ettevõtjad, siseturvalisuse ja riigikaitse asutused nii Eestis kui ka Euroopa Liidus.

Sinu ülesanne on mugava ja kiire tolliteenuse pakkumine, mis hõlmab tollidokumentide vormistust ja vormistusega seotud kontrolle Sillamäe sadama vabatsooni piiril.

Täpsemalt:
- töö tollideklaratsioonidega: transiidi, ekspordi, impordi vormistustega seotud tegevused, sh esitatud - tollideklaratsioonide ja dokumentide kontroll ja erinevad tollivormistused
- kaupade tollistaatuse, klassifitseerimise, päritolu ja tolliväärtuse kontroll
- kiirgushäirete menetlus
- klientide nõustamine tolliformaalsuste, tollieeskirjade täitmise osas
- Sillamäe vabatsooni ja piirkonna ettevõtete abistamine rahvusvahelistes kaubandussuhetes
tollivormistuse tagamisega
- piirikontrolli läbiviimine Sillamäe sadamas

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui sul on vähemalt keskharidus, väga hea eesti keele (C1-tase, kui eesti keel ei ole emakeel) ning suhtlustasemel vene ja inglise keele oskus ning sa oled EV kodanik. Oled loomult hea suhtleja, inimeste tundja ning töös täpne ja hoolas. Oskad lahendada probleemseid olukordi ja julged kiirelt otsustada. Eelise annab tollialane ettevalmistus ja/või teenistuskogemus siseturvalisuse või riigikaitse valdkonnas.
Sinu taust peab olema laitmatu, sest ametikohal on vajalik riigisaladuse juurdepääsu õiguse saamine.

Ettevõte pakub

Pakume sulle laiakülgset tollitöö kogemust, mis annab eelduse tulevikus panustada tolli protsesside kujundamisse, ja toetavat meeskonda.

Töö vahetustega: 8.00-20.00 ja 20.00-8.00, libisev graafik
Töötasu 1590 eurot (bruto)
Asukoht Sillamäe, Tööstuse 14 (vabatsooni piir)

Lisainfo

Lisainfo: Kristel Paenurm, tel 5645 9873