
Toitlustuse teenindusjuht
Töö kirjeldus
Toitlustuse teenindusjuht allub hotelli toitlustusdirektorile, olles tema nn.parem käsi. Ta vastutab hotelli restorani, baaride ja kohviku hea teeninduse eest.
Põhiliseks tööülesandeks on restoran Le Parisi, Lobby baari, Eiffel Klubi ja kohvik Mademoiselle igapäevase töö organiseerimine ja koordineermine.
Hotellisiseste ja-väiste ürituste korraldamine ning töötajate planeerimine.
Ootused kandidaadile
- Eelnev toitlustusalane kogemus vähemalt 5 aastat
- Juhtimiskogemus vähemalt 2 aastat
- Väga hea suhtlemisoskus ja -valmidus
- Võime uusi ideid genereerida ja neid ellu viia
- Hea inglise, soome ja vene keele oskus
- Valmidus meeskonnatööks
- Vanust vähemalt 25 eluaastat
- Arvutikasutamise oskus
- Autojuhilubade olemasolu
Ettevõte pakub
Pakume piiramatuid võimalusi ennast teostada toitlustuse valdkonnas, olles üheks olulisemaks lüliks hotelli kõige suuremas osakonnas.
Töötamist liikuva graafiku alusel.
Lisainfo
Märksõna: Teenindusjuht.
CV koos palgasooviga palume saata hiljemalt 25. aprilliks 2003.