2023-08-23 14:48:55

Tisler

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Merianto OÜ võtab täiskohaga tööle kogemustega tisleri, kelle peamisteks ülesanneteks on mööblidetailide valmistamine ning toodete monteerimine Merianto Tallinnas asuvas tehases.

Merianto organisatsioonikultuuri kuuluvad laitmatud suhted klientide ja tarnijatega ka pingelise töögraafikuga aegadel, mistõttu soovime oma kollektiivi sõbralikku, järjekindlat ja süsteemset kolleegi, kellele on jõukohane kokkulepetest kinnipidamine ja püstitatud eesmärkide saavutamine. Ootame oma meeskonda kolleegi, kes soovib pühenduda tööle ja eneseteostusele.

 

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on tähelepanelik, loov ning produktiivne, mõistab tööde  prioriteetsust, on kiire taibuga, oskab lugeda tööjooniseid ning kasutada puutööseadmeid. Kasuks tuleb kaasaegsete joonestusprogrammide valdamine ning CNC-l töötamise kogemus. 

Sobiv kandidaat oskab nii kõnes kui ka kirjas eesti keelt. Kasuks tuleb soome ja inglise keele oskus vähemalt algtasemel.

Edukas kandidaat on mööblialase haridusega ja/või erialase kogemusega ning mõistab oma vastutust kvaliteetsete toodete valmistamisel ja projektide edukal elluviimisel

Ettevõte pakub

Loova, vastutusrikka ja pingelise töö juures ootab Meriantos tulevast kolleegi pühendunud kollektiiv, toetav töökeskkond ja tulemustele vastav tasu.