2023-08-23 14:48:55

TIIMITÖÖ JUHT Rakvere üksustesse

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tiimitöö juhina värbad ja juhendad oma töötajaid (tegevusjuhendajad, hooldajad, toitlustusteenindajad), tagad nende igapäevase tööajakorralduse, töövahendid ja efektiivse infovahetuse. Korraldad üksustes muud teenuse osutamiseks vajalikud tegevused (sh toitlustus, kinnisvarahaldus jne). Teed tihedalt koostööd piirkonnajuhiga, klienditöö juhiga ja tugiteenustega klienditöö vajadustest lähtuvalt.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind, kui:
- Sul on erivajadustega inimestega töötamise kogemus;
- Sul on inimeste ja tööprotsesside juhtimise kogemus;
- Oled vähemalt rakendusliku kõrgharidusega;
- Valdad eesti keelt kõrgtasemel ning suhtled vabalt vene keeles;
- Sul on hea arvutikasutamise oskus (MS Office jm);
- Omad B-kategooria juhiluba;
- Oskad hoida ja luua inimestevahelisi suhteid; näed ja mõistad väliskeskkonna muutuseid ja kohandad ettevõtte keskkonda vastavalt.

Ettevõte pakub

Meie juures saad teha liikuvat täistööajaga tööd; saad osa innovaatilisest ja edasipüüdlikust töökeskkonnast, Sul on toetavad kolleegid ja abiks hästi toimiv tugiteenuste võrgustik; kaugtööks on olemas transpordi-, side-, jm töövahendid; ettevõttepoolsed toetused olulisemate perekondlike sündmuste puhul ning tervisehüvitised. 

Kandideerimiseks saada oma CV ning motivatsioonikiri, kus kirjeldad oma seniseid kogemusi pingeliste olukordadega; mida tähendab Sinu jaoks vastutuse võtmine, kuidas püstitad eesmärke ning saavutad tulemusi ning kuidas paned tööle meeskonna eesmärkide saavutamiseks kaugtöö keskkonnas ja tagad motiveeritud õhkkonna.

Lisainfo tööpäeviti kuni kella 16.00-ni telefonil 5301 7263 Monika Feofanova