2023-08-23 14:48:55

Tiimijuht

CVKeskus.ee klient
Natural Pharmaceuticals Shared Services OÜ kuulub Skandinaavia ettevõtete gruppi, mis pakuvad Norra toidulisandeid kaheksal Euroopa turul. Seoses pideva arenguga Eesti ja Läti turgudel otsime oma Valga linnas asuvasse klienditeeninduskeskusesse tiimijuhti, kes hoolitseb selle eest, et meie töötajad oleks rahulolevad ja motiveeritud.

Töö kirjeldus

Tiimijuht loob inspireeriva töökeskkonna ning toetab igapäevaselt meie 15-liikmelist müügimeeskonda tulemuste saavutamisel. Töö oluliseks osaks on töötajate juhendamine, kvaliteedi jälgimine ning asjakohase tagasiside andmine. Heade tulemuste saavutamiseks on tiimijuhil kasutada erinevad aruanded, tehniline tugi, oma eelarve ja toetav meeskond.

Ootused kandidaadile

Väga hea suhtlemisoskus, positiivsus ja taktitunne, oskus leida võimalusi töötajate motiveerimiseks. Töö tegemiseks on oluline arusaamine statistilistest näitajatest ja tööaja arvestuse põhimõtetest. Kasuks tuleb varasem müügitöö või (müügi)meeskonna juhtimise kogemus. Töötame eesti, vene (kohustuslikud) ja inglise (soovituslik) keeltes.

Ettevõte pakub

Põnevat töökeskkonda ja suurepärast meeskonda rahvusvahelises ettevõttes, motiveerivat töötasu (lepitakse kokku vastavalt kandidaadi ootustele ja oskustele-kogemustele), väljaõpet ning abi ja toetust eesmärkide saavutamisel.

Tööaeg E-R 8.30-17.00 koos teatava paindlikkusega.