2023-08-23 14:48:55

TERVISEEDENDUSE NÕUNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tervishoiuteenustega kaetuse monitoorimine ja üksuste nõustamine teenuste saamisel (pere- ja eriarstid, õendusteenus, kiirabi kättesaadavus jms). Õendusteenuse tagamine (hangete korraldamine ja teenusepakkujatega suhtlemine; tegevusjuhendajate ja õdede omavahelise koostöö tagamine ja monitoorimine; kuluarvestuse pidamine). Ravimikäitlemise edendamine, tööjuhendite ajakohasena hoidmine, üksuste nõustamine ravimite soetamisel. Klientide teraapiate ja rehabilitatsiooni korraldamise nõustamine ja nende vaimse tervise edendamise toetamine (programmide leidmine või algatamine). Üksuste nõustamine tervislike eluviiside osas (tervislik toitumine, sh erimenüüde vajadus, liikumine, suitsetamisest vabanemine, hügieen jne). Valdkonnaga seotud sisekoolituste koolitusprogrammide koostamisel osalemine ja koolituste läbiviimine.

Ootused kandidaadile

Sul on erialane haridus, soovitavalt õenduse- või sotsiaaltööalane; vähemalt 2-aastane töökogemus antud valdkonnas, projektide juhtimise kogemus, B-kategooria juhiload ja valmidus töösõitude tegemiseks meie erinevatesse üksustesse.
Eeldame, et Sul on süsteemne planeerimis- ja analüüsioskus ning väga hea nii suuline kui kirjalik eneseväljendusoskus. Inimesena oled kohusetundlik, aus, nõudlik, täpne, konstruktiivne ja otsustusvõimeline ning Sinus on initsiatiivikust, ettevõtlikkust ja loovust. Meeskonnaliikmena oled koostööaldis ja lahendustele orienteeritud, sõbralik ja tasakaalukas ning suudad edastada ka negatiivset tagasisidet ja jagada töökorraldusi.

Ettevõte pakub

Pakume paindliku korraldusega, liikuvat ja mobiilset tööd selleks vajalike vahenditega, hästi toimivat tugiteenuste süsteemi, perspektiivikat ning innovaatilist töökeskkonda ning koostöist tiimi; erinevaid toetusi ja hüvitisi. Tööle asumine asap.