2023-08-23 14:48:55

TERAAPIAVALDKONDADE JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Põhilised tööülesanded on oma hallatava ravimiportfelli analüüs ja planeerimine, eesmärkide saavutamiseks vajamineva tegevuskava koostamine, töö nii turundus- kui teadusalaste materjalidega, ravimiesindajate meeskonna juhtimine ja koolitamine, suhtlemine hallatavate teraapiavaldkondade arvamusliidritega ning organisatoorne töö. On võimalik, et müügiteami juhtides tuleb juhtida ka teiste valdkondade ravimite müüki.

Ootused kandidaadile

Edukalt kandidaadilt eeldame vähemasti 3-aastast edukat tööd tootejuhi või -spetsialistina, teami või äriüksuse juhina ravimifirmas, turundusalaseid teadmisi ja Eesti ravimituru tundmist, head analüüsivõimet, liidriomadusi ja läbirääkimisoskust, oskust prioriteete seada, aga ka planeeritu konkreetsete tegevuste kaudu ellu viia, eesti ja inglise keele valdamist, soovitavalt meditsiinialast kõrgharidust, avatust ja aktiivsust.

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat tööd, mis annab võimaluse rakendada nii juhiomadusi, analüüsi- kui suhtlusoskust, võimalust ja väljakutset töötada tuntud ning väga edukas globaalses börsiettevõttes, professionaalse meeskonna toetust, rahvusvahelist koostööd, motiveerivat palka, kindlustust ja ametiautot.

Lisainfo

Palume saata oma CV ja vabas vormis avaldus hiljemalt 25. maiks 2012.a. Täiendavatele küsimustele saate vastuse Mercuri Urvali konsultandilt Indrek Pajumaa’lt telefonil 667 1520 või vaadates www.pfizer.com