2023-08-23 14:48:55

TELEMEETRIA SEADMETE TEHNIK

CVKeskus.ee klient
1700 - 1900 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee kliendiks on Mapon Estonia OÜ. Mapon pakub kergesti kasutatavaid, mitmeotstarbelisi GPS-jälgimise ja transpordipargi halduse lahendusi ettevõtjatele ning eraisikutele. Arendatakse kõige kasutajasõbralikumat, ent siiski kõrge funktsionaalsusega tark- ja riistvara. Vaata lisa: www.mapon.com

Töö kirjeldus

Sinu peamine ülesanne on Maponi GPS-telemaatikasüsteemi paigaldamine sõidukitele, veokitele, kui ka eritehnikale (sh traktoritele ja ekskavaatoritele).

Ootused kandidaadile

Oled ideaalne kandidaat antud ametikohale, kui Sa oled tehniliselt taiplik ning Sul on huvi autode ja GPS-süsteemide vastukõik vajalikud oskused tööks õpetatakse välja kohapeal! Töö toimub klientide juures Eestis, kuid tuleb ka ette välislähetusi lähinaabrite juures, tööks on vajalik B-kategooria sõiduõigus. Ootame, et Sa oled kiire mõtlemisega, otsustuskindel ning naudid suhtlemist nii eesti, kui ka vene keeles.

Ettevõte pakub

Maponi motivatsioonipaketti kuulub:

✓ KUUPALK 1700-1900€ / BRUTO   

✓ TERVISEKINDLUSTUS

✓ SPORDIKOMPENSATSIOON

✓ TASUSTATUD VABA PÄEV SÜNNIPÄEVAL

✓ MEESKONDLIKUD ÜRITUSED

✓ KARJÄÄRIVÕIMALUSED

✓ KVALITEETSED TÖÖRIIDEID    

✓ UUS TÄISVARUSTUSEGA TÖÖBUSS

✓ KOHAPEALNE VÄLJAÕPE 

✓ PAINDLIK TÖÖAEG

 

Tundub põnev?

Siis ootame Sind kandideerima läbi CVKeskus.ee portaali, lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.