2023-08-23 14:48:55

Telefonimüügi konsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Orkla Eesti müügitoe seltskond ootab endaga liituma

TELEFONIMÜÜGI KONSULTANT

 

Usaldame Sinu hoolde meie armsad väikekliendid igas vabariigi otsas. Sinu peamiseks ülesandeks on meie klientide „külastamine“ telefoni teel. Tutvustad uusi tooteid, võtad vastu tellimusi, vormistad ja väljastad arveid ning hoolitsed kliendi heaolu eest. Muidugi on heal müügiinimesel ka müügieesmärk, mille täitmisel on õigus põhipalgale lisa oodata!

Ootused kandidaadile

Kui Sa naudid suhtlemist klientidega just telefoniteel ja ambitsioonikate müügieesmärkide täitmine on Sinu jaoks sama tavapärane kui tükike head shokolaadi kohvitassi kõrvale siis kutsume Sind kandideerima!

 

Oled meie jaoks täpselt õige inimene, kui Sul on müügi ja/või teenindusalane eriharidus, vähemalt aastane töökogemus telefoniteenindajana, valdad vabalt nii eesti, inglise kui vene keelt ja oled julge, ettevõtlik, iseseisev ning sõbralik.

 

Ettevõte pakub

Sind ootab tõeliselt põnev ja väljakutseterikas töö, koos Eesti armastatuimate kaubamärkidega ning parimate klientidega. Lubame Sulle toetavat ja edumeelset meeskonda ning enesetoestusvõimalust rahvusvahelises organisatsioonis. Tööandjana hoolime Sinu käekäigust ja võimaldame Sulle:

  • Arenguvõimalusi läbi ametialaste koolituste
  • Toetusi erinevate perekondlike sündmuste puhul
  • Sporditoetuse, et eluviis oleks ikka sportlik - teeme sporti ka koos ja osaleme võistlustel
  • Peale väljaõpet ka kodukontori kasutamise võimalust.

 

Töökoht asub Orkla Eesti kontoris Jüri külje all (Põrguvälja tee 6, Lehmja küla, Jüri alevik). Tööaeg on E-R 8.00 – 16.30. Soovi korral pakume transpordi võimalust Tallinna kesklinnast tööle ja koju sõiduks.

 

Ootame Sind kandideerima!

Vahekokkuvõtte teeme juba 31.10.2021.  Kui leiame selleks ajaks sobiva kandidaadi loeme konkursi lõppenuks.