2023-08-23 14:48:55

Tehnosüsteemide haldus- ja arendusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on Eesti Panga kinnisvara tehnosüsteemide (elekter, ventilatsioon, küte, jahutus, veevarustus) ning hooneautomaatika arendus, haldamine ja hooldus. Sa kaardistad oma valdkonna arendusvajadusi ja -tegevusi, koordineerid ja juhid vastavaid projekte (sh osaled hangete korraldamises), tehes tihedat koostööd partnerettevõtetega. Lisaks korraldad Eesti Panga elektrikäitu, tagad süsteemide toimepidevuse ja oled esimeseks kontaktiks oma valdkonna avariiolukordades.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui:

  • Sul on tehnikaalane kõrgharidus ning elektrialane töökogemus (kasuks tuleb A-pädevuse olemasolu)
  • oled varasemalt juhtinud projekte ja teinud edukat koostööd erinevate meeskondadega
  • Sul on hea analüüsi- ja organiseerimisvõime ning suurepärane suhtlemisoskus
  • oled lahendustele suunatud ja võimeline oma valdkonda eest vedama
  • Sul on hea kirjalik inglise keele oskus ning töötad vabalt MS Office ja AutoCAD programmidega
  • omad laitmatut tausta (valmisolek taotleda riigisaladuse luba tasemel: konfidentsiaalne)

Ettevõte pakub

Eesti Pank pakub Sulle tähendusega huvitavat, väljakutseid pakkuvat ja vastutusrikast tööd unikaalses keskkonnas. Sul on võimalus olla osaline ka Eesti Panga süsiniku jalajälje vähendamises, planeerides tarka tarbimist ja kaasaegseid lahendusi. Sind on ootamas asjatundlikud kolleegid, head enesetäiendamise ja –arendamise võimalused. Eesti Pangas tunnustatakse nii Sinu panust kui pakutakse kindlustunnet tööandjana.

Eesti Pank on Eesti Vabariigi keskpank, mille esmane eesmärk on aidata kaasa hinnastabiilsuse säilitamisele euroalal. Koos teiste euroala keskpankadega on Eesti Pank ühtse rahapoliitika kujundaja ja otsuselangetaja. Eesti Pank koostab majandusülevaateid, tagab Eesti finantsstabiilsust, kogub ja avaldab pangandussektori ja riigi maksebilansi statistikat, korraldab sularaharinglust Eestis, edendab turvalist ja hästi toimivat maksekeskkonda ning haldab Eesti Panga reserve. Eesti Pangas töötab 230 inimest.

Eesti Pangal on 16 500 m² hoonete pinda, mille hulka kuulub 6 hoonet Tallinna Kesklinnas ja Maardu mõis.