2023-08-23 14:48:55

Tehnoloogiliste lahenduste müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö peamiseks ülesandeks on edendada ja vahendada Konesko tehnoloogiliste lahenduste ja võimaluste müüki koduturul Eestis ja välisturgudel. Sa kaardistad turge ja kliendivajadusi, lood ja hoiad kontakte olemasolevate ja uute klientidega, pead läbirääkimisi, teed hinnapakkumisi ja –kalkulatsioone. Sa vastutad uute allhanke projektide koordineerimise eest. Müügijuhina teed tihedat koostööd erinevate tehaste juhtidega, osaled rahvusvahelistel messidel ja külastada kliente välisriikides.

Ootused kandidaadile

Sa oled sobiv kandidaat, kui Sul on inseneri valdkonna haridus, soovitavalt masinaehituse erialal. Sul on kaasaegsed tehnilised süvateadmised, B2B müügikogemus, töökogemus masinaehituse või elektroonika valdkonnast. Sa oled innovaatiliste ideedega, mida realiseerid koos ettevõtte juhtkonnaga. Töö eeldab väga head inglise keele oskust. Eesmärkide saavutamisele aitab kaasa ladus suhtlemisoskus, initsiatiiv kliendisuhete loomisel ja arendamisel, iseseisvus tegevusplaanide elluviimisel. Sul on valmisolek töötada Koerus asuvas peakontoris.

Ettevõte pakub

Konesko pakub Sulle unikaalset võimalust kaasa aidata ettevõtte strateegiliste eesmärkide elluviimisele. Edukas sooritus müügijuhi ametikohal võib avada uusi arenguvõimalusi ettevõttes. Töötasu on väärikas.