2023-08-23 14:48:55

Tehnoloogiaõpetaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tehnoloogiaõpetuse õpetaja teeb koostöös käistöö ja kodunduse õpetajaga uue oskusainete maailma. Tehnoloogiaõpetuse õpetaja juhendab õpilasi omandama eluks vajalikke oskusi: õpetab tundma erinevaid materjale, tööriistu, töövõtteid ja tööohutust. Tehnoloogiaõpetuse õpetaja on heaks eeskujuks mõtteteravuse ja käeliste oskustega. Paindlik osakoormusega töö, võimalik teiste vajalike oskuste korral teha lisaülesandeid koormuse tõstmiseks

Ootused kandidaadile

Erialane magistrikraad, huvi õppimise vastu, teadlikkus KiVa, ettevõtliku kooli ja kaasava hariduse põhimõtetest ning valmisolek õpetada ja juhendada õpilasi uute oskuste ja teadmiste omandamisel lähtudes õppekava õpiväljunditest.

Ettevõte pakub

Võimalus töötada õpihimulises ja kokkuhoidvas kollektiivis. Võimalus õpetada väiksemat rühma väga hea varustusega õppeklassides. Võimalus arendada koostöiselt uut oskusainete ainekava. Võimaldame paindlikku töökorraldust, enesearenguvõimalusi ning tasuta jõusaali kasutust 2 korda nädalas. Võimalus on juhendada huviringi ja osaleda koolielu korraldamises. Palgamäär on õpetaja riiklik miinimum.