2023-08-23 14:48:55

Tehnoloogia arendusinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mida sa tegema hakkad?

Ametikoha eesmärk on arvutite ja nutiseadmete paranduse valdkondade tehnoloogiliste lahenduste edasi arendamine, uute lahenduste leidmine ja juurutamine. Ülesanneteks on tehnoloogiate, seadmete, erilahenduste arendusprojektide algatamine ja vedamine eesmärgiga efektiivistada ning automatiseerida tootmisprotsessi. Samuti tehnoloogilise infrastruktuuri kaardistamine ja edasi arendamine.

Ootused kandidaadile

Meie ootused Sulle

Sa omad kogemust tootmistehnoloogiate ning tootmisliinide arenduse valdkonnas. Sa oled kursis tärkavate tehnoloogiatega ning omad ettekujutust kuidas neid tootmisettevõttes rakendada. Sa oled kõrgelt haritud tehnoloogia, protsesside või muu sarnase ala professionaal. Sul on ette näidata keeruliste tehnoloogiliste probleemide lahendusnäiteid. Sul on rahvusvahelise suhtlemise kogemus ning valmisolek töölähetusteks.

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime Sulle kõigest lähemalt rääkida.