Töö kirjeldus
• Olemasolevate toodete tehnoloogiliste protsesside kaardistamine ja täiendamine
• Uute retseptide ja tehnoloogiate väljatöötamine ja nende juurutamine.
• Kvaliteedikontrolli protseduuride väljatöötamine
• Kvaliteedisüsteemi ISO juurutamisplaani koostamine
Nõudmised kandidaadile
• Omab toiduainetetehnoloogia alast eriharidust
• Omab kalatoodete tehnoloogi-kvaliteedispetsialisti töökogemust
• On oma tegemistes iseseisev, süstemaatiline ja sihikindel,
• On tööalaselt nõudlik iseenda ja kolleegide suhtes
• Räägib ja kirjutab väga heas eesti keeles ja heas inglise keeles
• On innovaatiline ja uuendusmeelne
• On hea arvutikasutaja
Ettevõte pakub
• Vajalikud töövahendid (PC, töökoht, tööriide jms)
• Töötasu, millest põhipalk on 10000 EEK/kuus ja boonus kuni 100% vastavalt projekti lõpptulemustele.
• Vajadusel tasuta elamise Kuressaares projekti kestvuse ajaks, tasuta transpordi mandrilt Saaremaale ja tagasi 1 kord nädalas.
• Initsiatiivi ja saavutusvajadust soosiva töökeskkonna
• Võimaluse areneda ise, arendada tehnoloogiat ning aidata viia ettevõtte tooted välisturule
• Pikemas perspektiivis on võimalik ka tähtajatu lepinguga töösuhe.