2023-08-23 14:48:55

TEHNILISE JÄRELEVALVE SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiseks ülesandeks on sadamates laevade ja reisijate teenindamise masinate (sh maabumissillad ehk tuubused, kaldarambid, liftid, eskalaatorid, travelaatorid, sildumisseadmed) hoolduse ja kasutamise nõuete täitmise korraldamine. Lisaks oma valdkonna hangete tehniliste nõuete koostamine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt 3 aastane töökogemus masinate vastavushindamise, projekteerimise või hooldamise valdkondades ning tehniline kõrgharidus. Sa oskad kõrgtasemel eesti keelt ning kesktasemel inglise ja vene keelt. Sa tajud tervikpilti, oled täpne ja kohusetundlik, kasutad aega tulemuslikult ja leiad igas olukorras lahenduse ning oled hea suhtleja ja meeskonnatöötaja.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle ainulaadset tööd ja võimalust tegeleda uuenduslike projektidega masinate haldamiseks sadamates ning kaasa rääkida kogu ettevõtte tehnika poliitika arendamisel ja rakendamisel.  Sul on võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega maineka kontserni erinevates ettevõtetes. Meie väärtustele vastavalt oleme uuendusmeelsed ja tihti pioneerid uute tehnoloogiate kasutuselevõtul. Lisaks väärilisele palgale ja tulemustasule ootab Sind rida muid hüvesid (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühisüritused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.