2023-08-23 14:48:55

Tehniline nõustaja (hoonete sisekliima)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie peamine eesmärk on leida ventilatsiooni- ja jahutuse (sisekliima tagamise süsteemide) inseneri teadmistega spetsialisti, kes meie tiimi tehnilise nõustajana osaleb aktiivselt suhtlemisel äriklientide ja nende projekteerijatega, nõustab osapooli valdkonna tehniliste lahenduste väljatöötamisel ja pakkumiste tegemisel, toote ja tehniliste teadmiste jagamisel ning panustab nii kliendi kui sisekoolituste korraldamisele.

Ootused kandidaadile

Kas tunned ennast ära? Oled analüüsivõimeline, otsustamisjulgusega, hea esineja, täpne ja iseseisev, suhtlemis- ja koostöövalmis, meeskonnamängija, valmis pidevaks enesetäiendamiseks ja erialaste teadmiste jagamiseks kolleegidega.

Tule liitu oma ala professionaalidega ja sulle avaneb võimalus kaasa rääkida Eestis silmapaistvate ehitusprojektide lahenduse loomisel.

Tööülesannete täitmine eeldab vastavat tehnilist haridust, möödapääsmatu on inglise keele oskus ja kasuks tuleb vene keele oskus suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

Väärtustame oma inimesi - pakume huvitavat tööd ja igapäevaseid uusi väljakutseid suures rahvusvahelises kaubandusvõrgustikus oma ala asjatundjate ning sõbraliku ja abivalmis meeskonna toel. Töötame kaasaegses ja arendavas töökeskkonnas, toetame enesearengut koolitustega ning maksame korralikku töötasu

Töö asukoht: Tallinn