2023-08-23 14:48:55

TEHNILINE KLIENDIHALDUR

CVKeskus.ee klient
2000 - 2500 €/kuus Bruto
CV Keskuse värbamisagentuuri klient Kumex OÜ on müünud ja töödelnud tehnomaterjale alates 2013 aastast. Ettevõte peab oluliseks toodete kvaliteeti, tarnete kiirust, mugavust ning meeldivat klienditeenindust. Vaata lisa: www.kumex.ee

Töö kirjeldus

Kumex OÜ ootab enda meeskonnaga liituma TEHNILIST KLIENDIHALDURIT!

Tehnilise kliendihalduri põhiülesandeks on kliendiportfelli haldamine, sealhulgas kliendi vajaduste väljaselgitamine, tellimuste käsitlemine, hinnapakkumiste koostamine, materjalide tellimine ja arvete koostamine.

Ootused kandidaadile

  • oled tehniliselt taiplik ning oskad lugeda jooniseid;
  • valdad lisaks eesti keelele ka inglise keelt (vene keele oskus on boonuseks);
  • oled positiivse “teeme ära” suhtumisega ning naudid töötamist nii iseseisvalt, kui ka meeskonnas.

 

Kandideerimisel tuleb kasuks haridus ja/või töökogemus tehnilisel alal. Ootame kandideerima ka väiksema kogemusega huvilisi, kes soovivad õppida ja arendada ennast uues valdkonnas, sest enne tööle asumist viiakse läbi põhjalik väljaõpe.

Ettevõte pakub

Kumex OÜ pakub Sulle arenguvõimalustega tööd kasvavas ja arenevas ettevõttes. Sinu tulevane meeskond on sõbralik ja kokkuhoidev. Töö toimub tavapärasest lühematel tööaegadel 8:45 - 16:15. Töötasu jääb vahemikku 2000-2500€ bruto ning vastavalt majandustulemustele makstakse välja ka preemiaid. Lisaks pakutakse töötajale lisapuhkusepäevi, erialaseid koolitusi ning puudu ei ole ka põnevatest ühisüritustest.

 

Töö asukoht: Härgmäe 24, Tallinn.

 

Tundub põnev?

Siis ootame Sind kandideerima läbi CV Keskuse portaali. Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CV Keskuse värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.