2023-08-23 14:48:55

TEHNIKA- JA HOOLDUSJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tehnika- ja hooldusjuht juhiks kaheksaliikmelise mehhaanikute ja automaatikute meeskonna tööd, juhendaks töötajaid õige seadmete hoolduse alal, tegeleks valdkonnas vajalike materjalide, varuosade ja teenuste ostudega ning juhiks seadmete või tootmisliinide paigaldamis- või ümberseadistamisprojekte. Ettevõttes allub tehnikajuhile suur seadmetepark, mille korrasolu mõjutab meie tootmist kõige otsesemalt.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on erialalt automaatik, mehhatroonik või peenmehhaanik, juhtinud või juhendanud teiste inimeste tööd, vähemasti 5-aastase erialase töökogemusega, valdab vähemalt kesktasemel inglise keelt, on liidriomadustega oma erialast huvitatud inimene. Varasem töökogemus tehnikajuhi või peamehhaanikuna tootmisettevõttest ning varuosade hanke kogemus tulevad kandideerimisel kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume stabiilset ja huvitavat tööd kaasaegses rahvusvahelises tootmisettevõttes, juhtimise-, arenduse- ja erialase töö kogemust, koolitusi ja korralikku sissetulekut.

Lisainfo

Palume saata oma CV ja vabas vormis avaldus hiljemalt 01. jaanuariks 2013.a. Täiendav informatsioon telefonil 667 1520 või vaadates www.coats.ee