2023-08-23 14:48:55

Tehnik

CVKeskus.ee klient
OÜ Puidukoda on üks suurimaid põhjamaisest okaspuust höövelmaterjali tootjaid ja selle viimistlejaid Baltikumis. Meie tootmine asub Viljandimaal Karksis ning müügiosakond Tartus, kokku töötab meil 100 inimest ning aastane käive on 63 milj eurot, millest 90% ekspordime. Oleme ttegutsenud juba üle 25 aasta. Ettevõte kuulub Rose Groupe'i, peakontoriga Prantsusmaal. Olulisemad sihtriigid on Holland, Prantsusmaa, Inglismaa, Poola, Tsehhi, India, USA. Viimistletud tooteid pakume Woodmoodi ja Protac kaubamärgi all.

Töö kirjeldus

TEHNIK tagab, et tootmiseks vajalik seadmepark toimiks veatult. Tehnikute meeskond viib läbi tootmis- ja tootmist toetavate seadmete regulaarset hooldust, kõrvaldavad avariid ning teostavad lihtsamaid remonttöid.

Ootused kandidaadile

SINULT OOTAME lisaks erialastele teadmistele ja oskustele eelnevat töökogemust tehnikuna, keevitamise oskust, pädevust töötamisel arvutiga, kasuks tulevad automaatika ja mehhatroonika alased teadmised. Tunned end meiega hästi, kui väärtustad meeskonnatööd ning oled avatud uuendustele, töös oled korrektne, vastutus- ja otsustusvõimeline.

Ettevõte pakub

Miks just Puidukoda?

Arenev ettevõte - väärtustame tehnoloogia arengut ja uusi lahendusi

Põhjalik väljaõpe - koolitused ja võimalused organisatsioonisiseselt edasi liikuda

Toredad meeskonnaüritused näiteks ühisüritused meeskonnaga, jõulupidu, suvepäevad, tähtpäevade tähistamine, jms

Toetame oma töötajate tervist - sporditoetus, pakume regulaarset massaaži

Oleme Viljandimaa aasta ettevõte 2020

 

Töökoht asub Karksis