2023-08-23 14:48:55

TEGEVUSJUHENDAJA Kehra Kodusse

CVKeskus.ee klient
Alates 1160 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Meil elab 60 intellektipuudega inimest, kes vajavad tegevusjuhendaja abi igapäevategevustes.

Tegevusjuhendaja töötab kahes majas töögraafiku alusel: juhendab ja toetab meie elanikke iga-päevatoimingutes (nt toiduvalmistamine, koristamine jm lihtsamad tegevused); aitab hügieenitoimingutes ja teeb hooldustoiminguid; korraldab huvitegevusi; suhtleb elanike lähedastega; hoiab korras tööd puudutava dokumentatsiooni ning fikseerib päeva jooksul toimunu arvutis; tagab sõbraliku ja turvalise õhkkonna.

 

Tööaeg: vahetustega tööd E-P (töögraafik 7:30- 19:30 ja 19:30-7:30);

 

Töö asukoht: Kehra linn

Tegevusjuhendajate e-õppe 40-tunnine sissejuhatav koolitus on kättesaadav Sotsiaalkindlustusameti kodulehel. Link on leitav: Puue ja hoolekande teemavaldkonna alt – erihoolekande teenused - Tegevusjuhendaja koolituse sissejuhatav osa: e-koolitus (40tundi). See link viib õppija otse tegevusjuhendaja sissejuhatava koolituse e-õppe programmi registreerimise leheküljele, kust leiab kõik edasised suunised.

 

 

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on keskharidus ning soovitavalt ka erialane kutse-või kõrgharidus või läbitud 40-tunnine sissejuhatav tegevusjuhendaja koolitus; ning kasuks tuleb hooldustöötaja kogemus.

- arvuti kasutamise oskus;

- eesti keele oskus.

Oled hooliv ja kohusetundlik.

Ettevõte pakub

Meie pakume: ​

5 päeva lisapuhkust;

töötasu alates 1160 eurot kuus (bruto)

väljaõpet ning täiendkoolitusi;

liikuvat ja suhtlusrohket tööd;

toetavat töökeskkonda ja tiimi.