2023-08-23 14:48:55

Tegevjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

EVEA on 1988.a. asutatud Eesti väikeste ja keskmiste ettevõtjate esindusorganisatsioon, mille eesmärgiks on esindada ja kaitsta väike- ja keskmiste ettevõtjate huve ning tugevdada oma liikmete konkurentsivõimet. Detailsemat ülevaadet EVEA tegevusest saab kodulehelt: www.evea.ee.

Tegevjuhi põhiülesanneteks on EVEA tegevuse, s.h. majandustegevuse operatiivne juhtimine ja korraldamine ning EVEA esindamine. Tähtsaimate ülesannete hulka kuuluvad suhtlus liikmetega ja koostööpartneritega, oluliste teemade selekteerimine seisukohavõttude jaoks, liikmeskonna kasvatamine, liikmeteenuste korraldamine, organisatsiooni arendamine ja finantsjuhtimine.
Võimalik töötada täis- või osalise tööajaga, töö- või muu võlaõigusliku lepingu alusel.

Ootused kandidaadile

Kõrgharidus, väga hea suhtlemisoskus ja koostöövõime, head teadmised majanduspoliitikast ja ettevõtluskeskkonnast, väga hea suuline ja kirjalik väljendusoskus eesti ja inglise keeles, optimistlik, karismaatiline iseloom, organiseerimisvõime, vähemalt 3-aastane töökogemus vastutaval kohal, valmidus võtta vastu väikese kollektiivi väljakutseid, kus igal töötajal on mitu vastutusvaldkonda ning kus juht teeb ka ise erinevaid igapäevaseid töid ning suudab vajadusel asendada oma alluvaid.
Eeliseks on majandus-või juriidiline haridus, vene keele heal tasemel valdamine, kogemus mittetulundusorganisatsiooni juhtimisel või ettevõtluses. Kasuks on B-kategooria juhiloa ja oma auto olemasolu.

Ettevõte pakub

Pakume väga huvitavat ja arendavat tööd, aktiivset suhtlust nii ettevõtjate kui riigi- ja ühiskonnategelastega, võimalusi osaleda tähtsates ühiskonna ja majanduse arengu protsessides, aktiivset rahvusvahelist suhtlust sarnaste organisatsioonidega teistes riikides ning EL- institutsioonidega. Töö sobib tugeva "sotsiaalse närviga" inimesele, kelle jaoks palganumber ei ole ainuke motivaator.
Lisaks CV-le ootame kandidaadilt motivatsioonikirja koos nägemusega oma võimalikust panusest EVEA arengusse ja uuenemisse.