2023-08-23 14:48:55

TEENINDUSJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Usaldame Sinule meie 50 liikmelise teenindajapere juhtimise restoranis, kus on üle 250 koha ja päevas käib enam kui 1000 külalist ning igaüks neist peab saama erakordse keskaegese elamuse.

Meie teeninduse juhina Sa:
· juhid ja inspireerid oskuslikult meeskonda
· planeerid restorani nii lühi- kui pikaajalisi tegevusi ning analüüsid tulemusi
· tunnustad oma meeskonda, annad nõu ning sisulist tagasisidet ning viid olulise info töötajateni
· toetad uute töötajate sisseelamist ja korraldad teenindajapere koolitustegevust

Ootused kandidaadile

Kui soovid ennast näha ühena meie restorani meeskonnast ning kuuluda Olde Hansa juhtgruppi. Sa oled oma tegevustes toimekas ja iseseisev ning tunned ennast mugavalt nii inimestega suheldes, kui tegevusi planeerides. Sul on arusaam numbritest, majanduslik mõtlemine ning väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskus. Sulle sobib töötada ka õhtusel ajal ning nädalavahetustel. Sind kõnetab töö, mis ei ole ainult laua taga, vaid pead oluliseks tegutsemist koos meeskonnaga, loomaks ainulaadset elamust linna parimas restoranis.

Ettevõte pakub

Sind ootab hulgaliselt väljakutseid pakkuv töö ning võimalus kasutada igapäevaselt meie rikkalikku kogemustepagasit. Sinu tugimeeskond saab olema toetav, teadlik ja tulemustekeskne, kellega koos saad avastada ning luua. Lisaks saad osa kõikidest meie maja töötajate hüvedest, rõõmudest ja traditsioonidest.