2023-08-23 14:48:55

Teenindusjuht

CVKeskus.ee klient
Alates 1167 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Lush Ülemiste otsib oma meeskonda teenindusjuhti kelle peamisteks tööülesanneteks on klienditeenindajate tööaja planeerimine, igapäevane meeskonnatöö korraldamine, meeskonna koolitamine,hoidmine ja suurepärase klienditeeninduse tagamine.

Teenindusjuht teeb igapäevaselt koostööd kaupluse juhiga.

Lush valmistab oma tooted käsitsi, kasutades värskeid orgaanilisi taimetoitlastele ja veganitele sobivaid koostisosi, ning meie klienditeenindus on auhinnatud tasemel. Nüüd on Sinu võimalus alustada oma Lushi karjääri meie müügitiimis!

Ootused kandidaadile

Meie teenindusjuht on ettevõtte nägu, muutes iga poes viibitud hetke meie klientide jaoks suurepäraseks ning nõuab seda ka kõikidelt klienditeenindajatelt.Klienditeenindajad toovad poodi positiivset ja rõõmsameelset energiat, otsides alati klientidega kontakti ning tutvustades neile kõiki meie fantastilisi tooteid. 

Meie jaoks on ideaalne kandidaat positiivse suhtumisega, organiseeritud, korrektne, kohusetundlik, usaldusväärne ja müügitiimi juhtida ning motiveerida oskav inimene. Lisaks valdab hästi eesti- ja inglise keelt, vene keel tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

Väljavalitud kandidaadile pakume:

* 1000€ netopalka

* häid töötingimusi

* suurepäraseid firmasiseseid soodustusi

* huvitavat ja vaheldusrikast tööd